lördag 14 augusti 2010

Ny inläggning på G

I vårt hushåll går de här snabbsaltade gurkorna åt som smör i solsken. För andra kan kanske smaken av det salta kännas lite ovant jämfört med de gurkor som man kan köpa på burk i affären. I den sortens "saltgurka" finns det med ättika i spadet och DET gillar inte jag. Nej tacka vet jag mina gurkor ;-)
De håller visserligen inte lika länge som de man köper färdiga, men det gör inget för de hinner inte bli gamla på det här stället =)

Här har jag skivat upp de två sista saltgurkorna från årets första omgång med snabbsaltade gurkor...

...och här har jag en ny inläggning på gång.

På med "nätet" och sedan ett tätslutande lock.
"Nätet" och hinken har det varit matjesill i.
Perfekt för det här ändamålet.
Hinken rymmer precis en sådan här sats med gurka.

Smaklig spis!

Kram Eva

Inga kommentarer: